Want your
own Fotopage?







 
Kampung Pengantin Kuala Lumpur
have it at our place (something new to try) 016 251 8035, 016 555 8035. Our Blog: kampungpengantin.blogspot.com
By: Fathin Ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Sep-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
Kampung Pengantin - New Venue @ Jalan Genting Klang

Kampung Pengantin Kuala Lumpur, Jalan Genting Klang.
Salam Sejahtera kepada semua yang datang menjenguk fotopages Kampung Pengantin Kuala Lumpur
Ribuan terima kasih diucapkan di atas kesudian dan minat semua. Mohon maaf jika ada komen-komen dan pertanyaan yang terlepas pandang untuk dilayan. Kampung Pengantin menjemput pada yang berminat untuk melihat imej-imej majlis yang telah diadakan di Kampung Pengantin di blog kami iaitu:

//kampungpengantin.blogspot.com

emelkan sebarang pertanyaan ke: kampungpengantin@gmail.com




Saturday, 18-Apr-2009 14:19 Email | Share | | Bookmark
The Wedding Reception of Sheefa & Hazri

Hello...these few months..tak banyak wedding reception but tis coming May...we're picking up..biasa la tempat bar ramai yang tak tau...anyway, Kampung ada blog...kalau nak tengok lagi gambar, just go to our blog...kampungpengantin.blogspot.com

Malam ni theme this couple is turquoise and buffet style..800 pax. But I guess yang datang lebih kurang 1000pax...sebab ape? pinggan-pinggan yang kat buffet station abis..kerusi-kerusi pun full...kanopi yang reserved pun full...nasib baik kambing for BBQ keluar last sekali bcoz that one is for the family only...mintak maaf yer...anyway..nampak macam ok jer tak tau la plak kot2 nanti ada yang tak kena...harap2 tu ok...

and to Sheffa and hubby Hazri...Selamat Pengantin Baru, moga berkekalan hingga ke anak cucu cicit...
[url]


Monday, 2-Mar-2009 12:47 Email | Share | | Bookmark
Kampung Pengantin - New Venue @ Jalan Genting Klang

Mak Andam
3 piece band
a view from one angle
View all 6 photos...
Salam kepada yang sedang viewing...

Our new venue is at Jalan Genting Klang....please don't expect like what you have seen at Jalan Ampang...Kat situ memang hutan belantara...15 years tak berpenghuni..mana tak penuh dengan kehijauan....tapi as we all know..kat situ parking very limited, dan jugek neighbourhoodnyer tak suka bising-bising...even paluan kompang pun jadik isu semasa...

So Kampung Pengantin pun merajuk membawa hati yang lara ke Jln Genting Klang...hah kat sini kalau 1000 bijik kereta nak parking..takde masalahnyer...parking je lah jangan terlupa kat mana you all parking sudah...and soal panas..? don't worry..memang windy sampai tak berani si decorator pelamin nak buat pelamin tinggi-tinggi...cuma green nyer kurang lagi..but I tell you, if you give us a few months more..yes...it's going to be a wedding garden...note that! a wedding garden bukannyer garden wedding...biasa la benda hidup..takes time la kan? so sesape yang nak booking silakan....nak tengok tempat pun silakan, but call le dulu..takut nanti bertindih appointment plak..J!

I will try my best to upload more picts...cuma sekarang ni tak menang tangan..busy like a BBBBBBZZZZZZZ........!


Tuesday, 9-Dec-2008 03:46 Email | Share | | Bookmark
Kampung Pengantin Eksklusif!

promo kampung pengantin
promo kampung pengantin 2
 
Yea...memang eksklusif...apa taknya kawasan tu kawasan diplomat2 tapi yang sedihnya DBKL ada plan baru la plak...nak re-zone pulak kawasan tu jadi 100% residential area...habis semua business entiti yang ada kat situ diberi arahan berpindah termasuk la Kampung Pengantin...

Tapi demi menjaga hati para pelanggan yang cintakan suasana flora dan fauna nih...Kampung Pengantin mengambil inisiatif untuk bukak lagi satu tempat yang besar sikit ditambah lagi ekstras yang kalau nak tau kena call sendiri Kampung Pengantin...lokasi pun masih dalam KL area just 8 minutes from Jalan Tun Razak...

Konsep masih sama....


Wednesday, 20-Feb-2008 06:21 Email | Share | | Bookmark
Complaints...

Nas great idea
Last 2 days...i dapat call from one of the guests... this girl complaint yg pelamin dalam rumah tak grand, tak cantik... ok..kampung pengantin ucapkan ribuan terima kasih di atas komen anda...tapi ada feedback dari krew kat sini..Pelamin kat dalam rumah tempohari tu sebenarnye free..tak caj langsung..lagipun pelamin yang diberi tu pelamin asas so kalau nak lagi cantik atau grand, you are welcome to decorate according to your likes..tak caj jugek.still free..it means pelamin tu kalau u nak guna kg pengantin tak caj..Lagipun pelamin tu dan hiasannye tak masuk dalam harga pakej yang ditawarkan..dan most of our ex-users ramai yang berpuas-hati, er..actually berterima kasih sebab tak payah keluarkan duit untuk pelamin...tapi kalau budget dah ada why not buat sendiri? well kat sini ada satu foto yang i submit yg pelanggan buat sendiri...dari Nas Great Idea lagi...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net